ЗАЯВКА ЗА АКТИВ ИЛИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПОЛЕТИТЕ ОТ 3 МАРТ 2020 Г. ДО 30 СЕПТЕМВРИ 2021 Г. (КОВИД-19)

Полетът Ви е бил отменен или е трябвало да се откажете от пътуването си заради здравната криза? Тук ще откриете как да получите актив или възстановяване на средства.
Ако билетът Ви отговаря на изискванията за възстановяване на средства, можете да поискате актив или парично възстановяване на средства.

Ако билетът Ви не отговаря на условията за възстановяване на средства:
  • ако полетът Ви е бил анулиран заради здравната криза, можете да поискате авоар или парично възстановяване на средства.
  • ако полетът Ви не е бил анлуран, но сте се отказали от пътуването заради здравната криза, може да поискате авоар.Cliquer pour replier le bloc
За да получите по-бързо онлайн своя актив или възстановени средства, изберете меню Моите резервации.
Ако в менюто „Моите резервации“ не са предложенни активи или възстановяване на сумата, моля, попълнете формуляра за възстановяване на сума по-долу.
Cliquer pour replier le bloc
Поради големия брой запитвания, свързани със здравната ситуация (коронавирус) времето, необходимо за тяхната обработка в момента, е по-продължително. Благодарим Ви за разбирането.

Моля, отидете на airfrance.traveldoc.aero, за да се запознаете с ограниченията при влизане и с документите за попълване по време на пътуванията ви.
начало на страницата