Покупка на самолетен билет

Устойчиво развитие
Изчислете въглеродните емисии, отделени при Вашето пътуване!

Имате нужда от време за размисъл?

Когато резервирате билет онлайн, може да изберете опцията Отсрочено плащане. Тази услуга ви дава възможност да запазите резервацията и тарифата до 3 дни*.
Тази опция се предлага:
- на цена от 5 €, в икономична класа Voyageur** по всички полети във Франция, Европа и между Европа и Северна Африка или Израел,
- на цена от 15 €, във всички класи (с изключение на La Première) ** за всички останали полети,
- безплатно за бебета дo двегодишна възраст, по всички полети и класи

Можете да закупите своя билет преди изтичане на периода "Време за размисъл" като посетите секция "Преглед/Промяна на вашите резервации". Не променяйте първоначалната си резервация. Ако не потвърдите резервацията си закупувайки билета си преди изтичане на периода "Време за размисъл", билетът ви ще бъде анулиран автоматично.

* Времето за размисъл се определя от дестинацията и датата, на която сте направили резервацията.
** Цена в евро, на билет, която се прибавя към стойността на билета. Условията на тази услуга не позволяват връщане на сумата при анулиране. Тази опция не подлежи на промяна нито на възстановяване на суми.

Дайте ни коoрдинатите си при резервиране на билет, за да бъдете информирани в реално време!
Когато правите резервация, въведете правилно мобилния си телефон и електронен адрес, които ще използвате по време на пътуването. Така можем да ви информираме в реално време за промени по полетите ви.

начало на страницата