BlueBiz, решение за вашия бизнес

Начислили ли сте Blue Kредити на BlueBiz сметката си? Превърнете ги в билети или доплатете с тях до по-висока класа и спестете от бюджета на вашата фирма!

Превърнете Blue Кредитите в билети или доплатете с тях до по-висока класа

Винаги може да превърнете Blue Кредитите на вашата фирма в билети или да доплатете с тях до по-висока класа по полети на Air France, KLM и Delta Air Lines. BlueBiz билетите или доплащане до по-висока класа с Blue Кредитите могат да се използват за всеки служител на фирмата ви.
Пресмятането на Blue Кредити е лесно!
Можете да превръщате Blue Кредити в билети или да доплатите до по-висока класа с лесно изчисление:

1 Blue Credit = 1 euro

BlueBiz билети


Лесно…

Да издадете билет с Blue Kредитите си е по-лесно от всякога, тъй като 1 Blue Kредит = 1 евро. Само се уверете, че имате достатъчно Blue Kредита в сметката си, за да покриете цената на билета и готово!!

Например: начислили сте 1 060 Blue Kредита. Можете да закупите билет BlueBiz на цена до 1060 €. Ако изберете билет отиване и връщане София - Ню Йорк на цена от 1 000 € (с вкл. такси) ще използвате 1000 Blue Kредита.
По сметката ви отават 60 неизползвани Blue Kредита, които може да ползвате за следващия BlueBiz билет.

… ... и гъвкаво!

Blue Кредитите могат да бъдат използвани за закупуване на всякакви билети (както и да доплатите до по-висока класа) с Air France, KLM и Delta Air Lines, независимо от дестинацията и цената на билета.

BlueBiz билети могат да бъдат използвани за полети на Air France, KLM и Delta Air Lines при следните условия:
  • Можете да резервирате билета си до 2 работни дни преди датата на заминаване. За билети със сложни маршрути, свържете се отдела за обслужване на клиенти BlueBiz поне 3 работни дни преди заминаване.
  • Билети трябва да бъдат заплатени изцяло с Blue Кредити (вкл. такси).
  • С Blue Кредитите може да закупите билети по всички полети на Air France, KLM и Delta Air Lines, предлагани на пазара на страната, от която заминавате.
  • Условията, които се прилагат за билети BlueBiz, съответстват на избраната тарифа.
  • Запитвания за промяна или възстановяване на сума по билет трябва да бъдат направени към местния отдел за обслужване на клиенти BlueBiz.
  • Таксите за промяна на билет могат да се заплатят с вашите Blue Кредитите. При промяна, моля свържете се местния отдел за обслужване на клиенти BlueBiz поне 3 работни дни преди датата на заминаване.
  • Не е възможно да се промени маршрут.
  • Възстановяване на билети закупени с Blue Кредити може да бъде направено чрез повторно кредитиране на сметката BlueBiz.

Управлявайте бонусите си при пълна сигурност !

За да се гарантира правилното използване на вашата BlueBiz сметка, единствено администраторът е упълномощен да проверява фирмената сметка и да поиска BlueBiz билет.

начало на страницата