BlueBiz, решение за вашия бизнес

BlueBiz е програма на AIR FRANCE, KLM и Delta Air Lines, предназначена за фирми. С BlueBiz, вашите служители начисляват Blue Кредити при всяко пътуване. Може да използвате Blue Кредити те за самолетни билети и едновременно с това да оптимизирате бюджета на фирмата си за пътувания.

Oптимизирайте бюджета си

С BlueBiz, вашите служители начисляват Blue Кредити при всяко пътуване с AIR FRANCE, KLM и Delta Air Lines или авиокомпания партньор по програмата. Превърнете Blue Кредитите в билети и спестете!

Начисляването на Blue Кредити е лесно!

Вашата фирма начислява Blue Кредити от всяко пътуване, осъществено от служител. Това, което трябва да направите е да посочите номера на фирмения ви профил BlueBiz, при резервиране на билета. Какво е предимството на BlueBiz: служителите, които са членове на програмата Flying Blue или партньорската програма Frequent Flyer също начисляват Мили !

Cмятането на Кредити е лесно!

Може да превърнете Blue Кредитите си в билети или да пътувате в по-висока от платената класа, използвайки следното изчисление: 1 Blue Кредит = 1 eвро.

Вашeто онлайн пространство

Проверете Blue Кредитите си, превърнете Blue Кредитите в билети и ползвайте редица функции : промяна на информацията на вашата компания, подаване на запитване за нанасяне на липсващи Blue Kредити при изпълнени полети и др.

Присъединете се към BlueBiz сега!

Всяка фирма, независимо от размера може да бъде регистрирана в програмата BlueBiz. Регистрирцията се прави само с няколко клика. Определя се администратор, упълномощен да управлява сметката на вашата фирма. Лесно е и е напълно безплатно.
*Фирмите, които ползват с договорени цени на билети от Air France, KLM и Delta Air Lines не могат да се възползват от тази програма. Туристически агенции също не могат да се регистрират.

начало на страницата